Etalage van Parfumerie Marie Rose voor wedstrijd Music Maestro voor Shop en Beleef

Etalage van Parfumerie Marie Rose voor wedstrijd Music Maestro voor Shop en Beleef

Onze etalage voor de wedstrijd Music Maestro voor Shop en Beleef.

Lieve klanten,

Zoals beloofd ging ik jullie nieuws geven over de wedstrijd Music Maestro van Shop en Beleef.

Jullie konden op onze foto stemmen op de Facebookpagina van Shop en Beleef https://www.facebook.com/shopenbeleef/maar spijtig genoeg hebben ze de wedstrijd afgelast.

Maar we zijn bijzonder fier op onze etalage van Ariana Grande want het is een echt pronkstuk die we helemaal zelf hebben gemaakt! Kom onze sfeervolle etalage bewonderen!

In onze etalage staat de zangeres Ariana Grande centraal met haar nieuwe Parfum vernoemd naar haar Tournée "Moonlight" . Met het witte maanlicht die zorgt voor de extra sfeer. Zoals u kunt zien zijn de instrumenten gebruikt van in haar optredens zoals de elektrische gitaar deze is versierd met bloemen die voorkomen in haar parfums. De Pioenroos en braambessen in Moonlight , Orchidee in Ari . Aan de saxofoon hangt er een solsleutel gemaakt uit Marshmellows dit ingrediënt wordt gebruikt in haar 3 parfums: Moonlight https://www.parfumeriemarierose.be/moonlight.html , Ari https://www.parfumeriemarierose.be/ari-eau-de-parfum.htmlen Sweet Like Candy https://www.parfumeriemarierose.be/ari-eau-de-parfum.html.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.