De Kracht van Talkpoeder!

De Kracht van Talkpoeder!

De kracht van TALKPOEDER! Ontdek onze talkpoeders van het Prestigieuze Bronnley.

Talkpoeder is superhandig en vooral tijdens de warme zomerdagen!

Parfumerie Marie Rose geeft graag enkele tips om talkpoeder te gebruiken.

Ontdek onze  talkpoeders van het Prestigieuze Bronnley

 Tussen je dijen 
Heb je soms ook last tijdens die warme dagen dat je dijen tegen elkaar wrijven? Niet echt gezellig, het doet enorm pijn je dijen schuren tegen elkaar en je huid begint te irriteren. Wrijf voor je vertrekt een beetje talkpoeder tussen je dijen en je zal zien dat je veel minder last krijgt van irritatie. Weg met die verschrikkelijke pijn!

 Na het ontharen of waxen
Talkpoeder helpt de huid te verfrissen, maar ook ingroeiende haartjes, bultjes en irritatie te voorkomen. Perfect dus voor na het ontharen! Heb je vaak last van ingroeiende haartjes of een geïrriteerde huid? Probeer dan zeker eens een beetje talkpoeder aan te brengen. Het zal verfrissend werken en je afhelpen van die vervelende bultjes!

 Op je kussen 
Kunnen jullie ook niet goed slapen als het te warm is? Wel, daar kan talkpoeder weeral een oplossing voor bieden. Strooi wat talkpoeder op je kussensloop (niet te veel natuurlijk). Daardoor zal je veel minder zweten en dus een frissere nacht hebben. Joepie!

 Als deodorant 
Zoals jullie ondertussen al wel weten, kan talkpoeder ervoor zorgen dat je minder zweet. Dat komt omdat het het zweet absorbeert. Waarom het dan niet gebruiken als deodorant? Wrijf een kleine hoeveelheid van het poeder onder je oksel en voila! Bovendien laat het nog een frisse geur achter. Handig, hé?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.